Kläder och skor för en kväll på nattklubb

Kläder och skor för en kväll på nattklubb

Alla kläder passar inte lika bra i alla situationer, det vet vi alla. På jobbet kanske du klär dig på ett visst sätt, på festen på ett annat sätt och under träningspasset på ett tredje. En bra garderob består därför för det mesta av olika plagg som fungerar till olika situationer. För dig som tycker om att gå ut på klubb och dansa finns det ett brett urval av plagg att välja mellan. Det kan vara en bra idé att ta reda på vilken slags klubb det rör sig om och om det finns någon specifik klädkod som du bör följa. De flesta kräver dock endast att du klär dig helt och rent för att få komma in.

Kvinna som shoppar

Att hitta festkläder online är inga problem i dag. Du kan få hjälp med dina klädval på shopello.se oavsett vilken stil du föredrar. En bra utgångspunkt är att köpa plagg som på något sätt matchar andra plagg som du redan har i din garderob. Annars riskerar ditt nya plagg att bli hängandes kvar i garderoben då det inte passar med dina andra kläder. En glittrig partytopp gör sig till exempel bra med enkla jeans eller en svart kjol, så att både investera i utstickande plagg och mer neutrala plagg är ofta bra. Till detta får du givetvis inte heller glömma skorna, som kan sätta pricken över i på en hel outfit. I dag är sneakers populärt bland både män och kvinnor och fungerar dessutom ofta bra på nattklubbar. Om du vill klä upp dig lite mer kan ett par klassiska brogues eller ett par snygga klackar fungera bra. Satsa gärna på en snygg accentfärg som ger din outfit ett lyft på nolltid. Vad du än väljer för plagg är det viktigt att du följer din stil och trivs med kläderna som du köper.

Kombinera snyggt med bekvämt

Kläder och skor till fest

Vad skulle du välja, bekvämlighet eller stil? Faktum är att du inte behöver välja något av dem, utan enkelt kan kombinera dem. Tyvärr finns det många obekväma plagg men det finns minst lika många riktigt bekväma plagg som dessutom är snygga och festliga. Se till att välja rätt storlek för din kroppsform och satsa på enkla snitt och linjer som inte skaver eller axelband som glider ner. Klackar i all ära, men om du lätt får skoskav eller inte är van vid att gå i högklackade skor finns det många snygga skor utan klackar. Brogues, ballerinas eller sneakers är både rätt i tiden och kan ge ett festligt intryck. Med sådana skor kan du dessutom dansa och ha kul hela natten om du vill. Du kan också satsa på skor med lite lägre klack eller med kilklack, då dessa ofta är lite mer bekväma och enklare att dansa i än riktigt högklackade skor. Om du inte är bekväm i dina kläder och skor kommer detta snabbt att märkas, så se till att kombinera bekvämlighet med stil på ett bra sätt.