Klubbar med livemusik

Klubbar med livemusik

Många väljer att spendera sina lediga kvällar på puben eller nattklubben. På helgdagar brukar det oftast vara mycket festande runt om i landet. När man pratar om klubbar är det oftast nattklubbar man tänker på och de spelar alltid en speciell typ av musik. Här kan man höra på de senaste låtarna och dansa med medan man slurpar i sig alkoholhaltiga drycker. Har man tröttnat på house musik och ett evigt dunkande är ett tips att testa på klubbar som spelar livemusik. Här får man en mer avslappnad och mysig atmosfär där man antingen kan välja att dansa eller bara sitta och lyssna på musiken. Det finns ett urval av mysiga pubar och klubbar som har valt att satsa på livemusik istället för den vanliga festmusiken. I detta blogginlägg kommer du få tips om var du kan hitta dessa klubbar.

Exempel på klubbar med livemusik

 

Pubar och klubbar som spelar livemusik ger besökarna en mer mysig atmosfär där man kan samtala med folk utan att behöva skrika. Detta beror såklart på vilket band det är som spelar och vilken ljudtekniker det är som arbetar. De flesta pubarna och klubbarna gillar dock att köra liveband lite i bakgrunden ifall det inte är något speciellt band. Befinner man sig i Stockholm finns det ett dussintal som spelar livemusik. Man kan besöka Lydmar, Grill, Södra Teatern, Strandvägen 1, Lilla Hotellbaren, Kitchen & Table Norrmalm för att nämna några. Livemusik har alltmer kommit att bli en favorit hos restaurangbesökare och därför är det också många ställen som ibland tar in ett liveband för endast en kväll i veckan. Det finns även pubar och klubbar som stängs för att folk inte vill ta sig utanför centrala delen av staden. Ett exempel är att Debaser Medis stängdes permanent nu i år men har en sista avslutningskväll på nyår.

Unikt koncept med bra priser

Restaurangbranschen är en konkurrenskraftig bransch vilket gör det svårt för pubar och klubbar att sticka ut. Här gäller det verkligen att man har hittat sin nisch och satsar på ett unikt koncept. Speciellt om klubben ligger lite i utkanten av stan. Ibland behöver det inte ens vara utkanten utan det räcker att det är på en lugnare gata så tycker folk att det är “för långt bort”. Antingen måste man vara belägen i centrala staden eller så hoppas man ha ett unikt och uppskattat koncept tillsammans med bra priser för mat och dryck. Skulle man vilja flytta sin pub eller klubb till en annan stad kan man hitta flyttstädning Växjö som kan hjälpa en att städa ur lokalerna. Då kan man själv fokusera på flytten och att komma i ordning.